Werkschoenen

Buiten onze keuze aan werkkleding, verkopen wij ook een ruime selectie van heren en dames werkschoenen en metaalvrije werkschoenen. Onze fabrikanten gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en daarom garanderen wij alleen de beste kwaliteit. Zo zijn wij dealer van bijvoorbeeld Safety Jogger, Emma, Redbrick, Grisport en Reebok. Wij hebben zowel hoge als lage werkschoenen in ons assortiment in meerdere kleuren, maten en veiligheidsnormen. De werkschoenen bieden de maximale bescherming en hebben een moderne uitstraling. Zo hebben wij niet alleen stoere, maar ook sportieve werkschoenen. Wij verkopen ook een groot assortiment metaalvrije werkschoenen. Elke werkschoen is bij ons uniek en biedt alleen het beste comfort.

Bekijk hier onze schoenenfolder:

Onze werkschoenen zijn onder te verdelen in verschillende veiligheidsklassen. Hier kunt u de veiligheidsnormering met uitleg vinden. Neem voor vragen gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Om u niet alleen de schoenen te laten zien, maar ook wat meer over onze fabrikanten te laten weten, staat hieronder in het kort waar de fabrikanten voor staan:

Safety Jogger                                                                                                             Safety Jogger is een onderdeel van de Cortina Group. De belangrijkste waarden voor deze fabrikant zijn de kwaliteit, het comfort en de prijs. Zij zijn er van overtuigd door met deze waarden rekening te houden, zij voor iedereen de juiste schoen kunnen vinden. Safety Jogger zet het beschermen van mensen altijd op nummer één.

Emma                                                                                                                         Emma staat voor meer veiligheid en meer comfort. Er wordt geen ‘fashion’ schoen ontworpen die ook veiligheid moeten bieden, maar echte veiligheidsschoenen. De schoenen hebben een perfecte pasvorm en bieden een ultiem draagcomfort. Emma wil niet alleen schoenen maken die aan de eisen voldoen, maar vooral schoenen die je verwachtingen overtreffen.

Redbrick                                                                                                                          Bij Redbrick gaat het om zowel ‘fashion’ als om veiligheid. Zij maken schoenen die zowel comfortabel zitten, maar net zo goed bescherming bieden. Het is voor Redbrick belangrijk dat de schoenen voor wel op het werk als naast het werk gedragen kunnen worden.

Grisport                                                                                                                          Het Italiaanse Grisport combineert veiligheid samen met stijlvol. Dit realiseert Grisport door alleen van de beste materialen en technieken gebruik te maken. Andere punten waar Grisport voor staat zijn duurzaamheid en eigentijds.

Reebok                                                                                                                      Reebok heeft voor het produceren gekeken naar de behoeftes van individuen. De schoenen zijn athletisch, casual en anti-slip. Om met deze drie punten rekening te houden, zorgen zij er voor dat er een perfecte combinatie is tussen prestatie en comfort.

 

bezoek ook onze groothandel voor de bouw & industrie website: kooning schiphol bv

TERUG NAAR DE HOMEPAGINA