Werkkleding

Werkjack, Werkjas, Werkbroek, Softshell, T-shirt, Polo Werkjack, Werkjas, Werkbroek, Softshell, T-shirt, Polo Werkjack, Werkjas, Werkbroek, Softshell, T-shirt, Polo Werkjack, Werkjas, Werkbroek, Softshell, T-shirt, Polo Werkjack, Werkjas, Werkbroek, Softshell, T-shirt, Polo Werkjack, Werkjas, Werkbroek, Softshell, T-shirt, Polo

Werkkleding met uw eigen logo nodig? Bij Kooning vindt u een ruime keuze aan heren- en dameswerkkleding in meerdere kleuren en maten. Wij zijn dealer van alleen de beste kledingfabrikanten, zoals FHB, Blakläder, Craft en Tricorp en garanderen daarom alleen top kwaliteit die voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, onderaan deze pagina leest u meer over deze merken. Kooning vindt het belangrijk dat de werkkleding niet alleen functioneel is, maar ook comfortabel zit. Wij hebben zowel werkkleding met een professionele als een stoere uitstraling. Mochten wij er niet met de bestaande merken uit komen, dan kunt u bij ons ook uw eigen kledinglijn laten ontwikkelen. Bovendien kunnen wij zorgen voor werkkleding met uw eigen logo, zowel bedrukt als geborduurd.

Bekijk hier onze kledingfolder:

Bij Kooning hechten wij veel waarde aan het comfort van werkkleding. Het is dan ook belangrijk dat de werkkleding goed zit en past. Bekijk hier de maattabel van Blakläder of hier de maattabel van FHB om er zeker van te zijn dat u de juiste maat besteld. Neem voor vragen gerust contact met ons op, wij adviseren u graag!

Om u niet alleen de kleding te laten zien, maar ook wat meer over onze kledingfabrikanten te laten weten, staat hieronder in het kort waar de fabrikanten voor staan:

Blakläder                                                                                                               Blakläder ziet werkkleding als een stuk gereedschap voor een betere prestatie. Zij maken producten die uw werk niet alleen comfortabeler maken, maar ook veiliger en gemakkelijker. Om de kwaliteit altijd te kunnen garanderen, test Blakkläder regelmatig de grondstoffen.

Tricorp                                                                                                                          Tricorp vindt dat werkkleding perfect moet passen. Tricorp biedt één collectie voor alle professionals, omdat zij vinden dat de werkkleding moet voldoen aan alle individuele eisen ongeacht de verschillende vakgebieden. Zo is de werkkleding van Tricorp betrouwbaar, veilig en kwalitatief hoogwaardig.

FHB                                                                                                                              FHB is zich erg bewust van het feit dat werkkleding, die soms 40 uur per week gedragen wordt, kwalitatief goed in elkaar moet zitten. Bovendien moet het voor langer gebruik erg functioneel zijn. Zij hebben als slogan: ‘er zijn dingen die je heel erg graag wil hebben’ en dat is dan ook wat zij willen bereiken met hun werkkleding.

Craft                                                                                                                             Craft staat bekend om de veelzijdigheid van hun materiaal. Zij vinden ventileren, vocht afvoeren, beschermen en isoleren de meest belangrijke punten. Bovendien hechten zij veel waarde aan het design en de details. De kleding van Craft is dan ook casual, maar met een professionele uitstraling. Bekijk hier de kleding van Craft.

Heeft u advies nodig van onze specialist? Of wilt u liever eerst wat inspiratie op doen? Kom dan gezellig langs in onze showroom, onze medewerkers helpen u graag!

 Showroom Kooning

bezoek ook onze groothandel voor de bouw & industrie website: kooning schiphol bv

TERUG NAAR DE HOMEPAGINA