Referenties

Bekijk hier een selectie van onze referenties:

Scarabee heeft als doel kennis en expertise te combineren om zo de beste beveiligingsoplossingen te ontwikkelen. Zij zijn gespecialiseerd in beveiligingsadvies en hun expertise voor een unieke aanpak.

Peter Appel is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in temperatuurgecontroleerde transportactiviteiten. Innovatie is voor hun een belangrijk thema.

R. Nagel staat voor: ‘uw goederen zijn onze zorg’. Zij zijn gespecialiseerd in fysieke afhandeling en distributie van luchtvracht.

Van der Lande zorgt voor logistieke automatisering met toegevoegde waarde op luchthavens en zorgt voor procesautomatiserings- oplossingen voor magazijnen.

Dijksterhuis is een installatiebedrijf op het gebied van aanleg, onderhoud en renovatie  van o.a.  sanitair, dakwerk en riolering.

Kappe is gespecialiseerd in de retail van parfumerie en luxe artikelen. Zij hebben een aantal waarden in hun bedrijf: open, eerlijk, respectvol, betrouwbaar, dienstbaar, doeltreffend, innovatief en kwalitatief. Hun motto is: professionaliteit met een menselijk gezicht.

Bij schoonmaakbedrijf Asito gaat het vooral om het verbinden van medewerkers, klanten en de maatschappij. Zij creëren een schone werk- en leefomgeving met meerwaarde. Zij hebben een aantal kernwaarden: kracht van kleur, meerwaarde, maatschappelijke verbinding, discipline en leiderschap. Bovendien hecht Asito waarde aan diversiteit en inclusiviteit.

 

Zantingh is een leverancier van o.a. professionele gasbrander-installaties en CV-componenten. Zantingh staat voor zekerheid. Zekerheid als het gaat om service, onderhoud, advies, installaties en producten. Zij zullen alleen een oplossing bieden die zekerheid biedt, zowel voor nu als in de toekomst.

 

Prologics is een full-service transportbedrijf gespecialiseerd in koel-/vriestransport en luchtvracht. De kernwoorden van Prologics zijn betrouwbaar, professioneel en klantgericht.

PW Bouwgroep zorgt voor de juiste fundering voor al uw betonwerkzaamheden. Ook zijn zij in te schakelen voor nieuwbouwprojecten.

D. J. Middelkoop & Zn. biedt u zowel logistieke diensten als transportdiensten. Hun belangrijkste speerpunten zijn kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

 

bezoek ook onze groothandel voor de bouw & industrie website: kooning schiphol bv

TERUG NAAR DE HOMEPAGINA