KMS

Snel uw bedrijfskleding en/of schoenen bij Kooning bestellen? Dat kan door middel van ons Kleding Management Systeem.

In ons Kleding Management Systeem kunt u zeer eenvoudig uw werkkleding en werkschoenen bestellen. U stelt samen met ons uw pakket samen, waarbij wij u graag adviseren over de voor u beste schoenen en kleding. Vervolgens maken wij voor u een account. Op het moment dat u inlogt, zult u alleen uw eigen pakket zien. Dit scheelt voor u veel tijd en de bestelling zal snel gemaakt kunnen worden.

U kunt er voor kiezen om één iemand de bestellingen voor alle medewerkers te laten maken, of elke werknemer zelf. Op het moment dat er afspraken zijn gemaakt over het aantal producten wat medewerkers mogen bestellen, kunnen wij er voor zorgen dat zij ook niet meer dan dat aantal kunnen bestellen. Zo hoeft u nooit om te kijken naar de bestelling of te controleren of alles wel goed gaat. U kunt bovendien ook werken met punten. Wordt er door een medewerker een product besteld, dan gaan er punten van af. Natuurlijk hebben de medewerkers een maximaal aantal punten dat zij in een jaar kunnen besteden. Nadat een bestelling is geplaatst, krijgt u direct de bon te zien. Deze zal geheel overeenkomen met de factuur die u later van ons krijgt, zodat u in één oog opslag kan zien wat de kosten zijn.

Ook na het plaatsen van de bestelling kunt u gemakkelijk alle orders terug bekijken. U kunt een medewerker selecteren en zult alleen van deze medewerker de eerdere orders te zien krijgen. Bent u geïnteresseerd of heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!

Klik hier om te kijken hoe het KMS werkt!

 

bezoek ook onze groothandel voor de bouw & industrie website: kooning schiphol bv

TERUG NAAR DE HOMEPAGINA