Damesschoenen

 Bij Kooning vindt u een ruime keuze aan dames werkschoenen, hieronder kunt u van onze verschillende merken een greep uit de collectie zien. Natuurlijk hebben wij veel meer op voorraad dan alleen onderstaande schoenen. Onze fabrikanten gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen en daarom garanderen wij alleen de beste kwaliteit. De werkschoenen bieden de maximale bescherming en hebben een moderne uitstraling. Ook voor metaalvrije werkschoenen bent u bij ons aan het juiste adres! Mocht u advies nodig hebben of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag! U kunt ons bellen op 020-4066066 of mailen naar verkoop@kooning.nl. Ook bent u natuurlijk van maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 17:00 uur van harte welkom in onze winkel!

  

Om u niet alleen de schoenen te laten zien, maar ook wat meer over onze fabrikanten te laten weten, staat hieronder in het kort waar de fabrikanten voor staan:

Safety Jogger                                                                                                             Safety Jogger is een onderdeel van de Cortina Group. De belangrijkste waarden voor deze fabrikant zijn de kwaliteit, het comfort en de prijs. Zij zijn er van overtuigd door met deze waarden rekening te houden, zij voor iedereen de juiste schoen kunnen vinden. Safety Jogger zet het beschermen van mensen altijd op nummer één.

Emma                                                                                                                         Emma staat voor meer veiligheid en meer comfort. Er wordt geen ‘fashion’ schoen ontworpen die ook veiligheid moeten bieden, maar echte veiligheidsschoenen. De schoenen hebben een perfecte pasvorm en bieden een ultiem draagcomfort. Emma wil niet alleen schoenen maken die aan de eisen voldoen, maar vooral schoenen die je verwachtingen overtreffen.

Grisport                                                                                                                          Het Italiaanse Grisport combineert veiligheid samen met stijlvol. Dit realiseert Grisport door alleen van de beste materialen en technieken gebruik te maken. Andere punten waar Grisport voor staat zijn duurzaamheid en eigentijds.

bezoek ook onze groothandel voor de bouw & industrie website: kooning schiphol bv

TERUG NAAR DE HOMEPAGINA