Dameskleding

Bij Kooning vindt u een ruime keuze aan dames werkkleding, hieronder kunt u van onze verschillende merken een greep uit de collectie zien. Natuurlijk hebben wij veel meer op voorraad dan alleen onderstaande artikelen. Kooning vindt het belangrijk dat de werkkleding niet alleen functioneel is, maar ook comfortabel zit. Wij hebben zowel dames werkkleding met een professionele als een stoere uitstraling. Ook voor het bedrukken of borduren van de kleding bent u bij ons aan het juiste adres! Mocht u advies nodig hebben of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag! U kunt ons bellen op 020-4066066 of mailen naar verkoop@kooning.nl. Ook bent u natuurlijk van maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 17:00 uur van harte welkom in onze winkel!

   

Om u niet alleen de kleding te laten zien, maar ook wat meer over onze kledingfabrikanten te laten weten, staat hieronder in het kort waar de fabrikanten voor staan:

Blakläder                                                                                                               Blakläder ziet werkkleding als een stuk gereedschap voor een betere prestatie. Zij maken producten die uw werk niet alleen comfortabeler maken, maar ook veiliger en gemakkelijker. Om de kwaliteit altijd te kunnen garanderen, test Blakkläder regelmatig de grondstoffen.

Tricorp                                                                                                                          Tricorp vindt dat werkkleding perfect moet passen. Tricorp biedt één collectie voor alle professionals, omdat zij vinden dat de werkkleding moet voldoen aan alle individuele eisen ongeacht de verschillende vakgebieden. Zo is de werkkleding van Tricorp betrouwbaar, veilig en kwalitatief hoogwaardig.

FHB                                                                                                                              FHB is zich erg bewust van het feit dat werkkleding, die soms 40 uur per week gedragen wordt, kwalitatief goed in elkaar moet zitten. Bovendien moet het voor langer gebruik erg functioneel zijn. Zij hebben als slogan: ‘er zijn dingen die je heel erg graag wil hebben’ en dat is dan ook wat zij willen bereiken met hun werkkleding.

Craft                                                                                                                             Craft staat bekend om de veelzijdigheid van hun materiaal. Zij vinden ventileren, vocht afvoeren, beschermen en isoleren de meest belangrijke punten. Bovendien hechten zij veel waarde aan het design en de details. De kleding van Craft is dan ook casual, maar met een professionele uitstraling. Bekijk hier de kleding van Craft.

bezoek ook onze groothandel voor de bouw & industrie website: kooning schiphol bv

TERUG NAAR DE HOMEPAGINA